ClubTaxi Amsterdam Expert In Gewoon Taxi - ClubTaxi Amsterdam
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Zelfstandige Chauffeurs uit de regio Amsterdam.

Taxi chauffeurs aan wie - een avondje uit in Amsterdam - begin van een vliegvakantie - of een zakelijke relatie - toe te vertrouwen is.


Als specialist van de regio is ClubTaxi 24/7 in staat op het afgesproken tijdstip te laten vertrekken, met de afgesproken taxi. Een bij ClubTaxi aangesloten chauffeur is in het bezit alle noodzakelijke vergunningen. Die is daarnaast in het bezit van de Amsterdamse ontheffing voor tram- en lijnbusbaan.

Vast Taxitarief voor Elke Rit.

En afspraak is afspraak mits er geen sprake is van niet vooraf gemelde wachttijden, tussenstopts etc. De afspraak met ClubTaxi betreft personenvervoer, niet die van een verhuisdienst etc.

U begrijpt net als uw Chauffeur het redelijke.

Taxi met Kinderzitje en Zitverhoger


U kunt bij ClubTaxi zonder extra kosten een kinderzitje of zitverhoger reserveren. Het is wettelijk geregeld dat kinderen in de taxi onverplicht in een kinderzitje vervoert worden. ClubTaxi moet zich in ieder geval houden aan de regel dat voor iedere passagier er een volwaardige zitplaats beschikbaar is. Die regel is er ook voor een baby die in een reiswieg op schoot meegaat.

Per 3 kinderen reist er 1 volwassene mee, de taxichauffeur niet meegerekend. En reserveer s.v.p. niet een te kleine taxi. Bij veilig taxivervoer reist bagage gescheiden van passagiers, zeker met kleine kinderen erbij. Reist u vanwege het bestelformulier met een taxibusje en blijkt die niet nodig te zijn geweest, de ritprijs zal overeenkomstig worden aangepast. Maar een wiel van de kinderwagen voor de buitenspiegel betekent dat de bagage niet in de taxi past, en niet dat het gemakkelijk past.


Huisdieren
Huisdieren zijn mits aangekondigd geen probleem. Elk huisdier telt als 1 passagier bij het selecteren van de benodigde taxi. ClubTaxi vervoert niet de kennel van een huisdier. Die beleidsregel sluit een bepaald soort van klandizie uit. Maar het is als voorbeeld uiteraard niet de bedoeling om niet behulpzaam te zijn bij een verhuizing van of naar de regio Amsterdam, of een bezoek aan de dierenarts te frustreren. Neem gerust contact op.Privacy & AVG
Om reden van het beschermen van uw privacy worden persoonsgegevens maximaal na 6 maanden inactiviteit uit de centrale database van ClubTaxi verwijderd.


Heeft u het voorbije jaar met ClubTaxi een rit gereden en werd uw account verwijderd? Dan kunt u zich als vaste klant melden in de chat (wanneer beschikbaar) of anders per contactformulier of telefoon om uw klantenkorting in ontvangst te nemen.
Blijf verbonden

Alle ritaanvragen worden bij ClubTaxi zonder automatisch proces verwerkt. Een bevestiging is ook echt een bevestiging van een operator. En daarom is het na de ritcalculatie en het verzenden van het aanvraagformulier van belang de verbinding met het internet niet te verbreken. Wacht op ontvangst van de ritbevestiging voordat u de internetverbinding verbreekt. Vervolgens controleer de bevestiging goed.

Online ritaanvragen worden meestal binnen 1 minuut afgehandeld.

Achtergelaten Voorwerpen

Na een rit wordt de taxi nagekeken op achtergelaten voorwerpen. Het kan zijn dat deze bij eerste inspectie niet worden aangetroffen. Daarom is het van belang dat in geval van verlies u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt. Ook buiten kantooruren. Voordat een ander er met uw bezit vandoor gaat.


Achtergelaten is nog niet verloren.
Terug naar de inhoud