Taxi Amsterdam Festival Concert - ClubTaxi
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
VEILIGHEID
Veilig rijden met ClubTaxi: Met de huidige RVIM Richtlijn is het gebruik van een mondkapje in de taxi verplicht, bij twee of meer passagiers. Beschikt u niet zelf over een mondkapje, dan is deze verkrijgbaar bij de chauffeur tegen een maximale vergoeding van 1 Euro per stuk. Kiest u voor het dragen van een mondkapje, dan zal de chauffeur die keuze volgen.

ClubTaxi is de Taxi voor Festival of Concert.

Taxi tarieven voor een straattaxi of op locatie van een festival of concert vallen niet vaak mee. Een taxi of taxibusje reserveren is daarom al een goed idee. Een ClubTaxi reserveren voor vertrek vanuit de provincie is even simpel als voor vertrek vanuit Amsterdam. En al proberen organisaties van vooral grote festivals in en rond Amsterdam het zelf een taxi organiseren niet aan te moedigen, er zijn meestal wel afhaalplekken aangewezen voor bestelde taxi's. En anders is de taxi te vinden met een gps-locatie en Google Maps.

Met behulp van Google Maps vinden de taxichauffeur en passagier(s) elkaar eigenlijk altijd wel.

Festivalterreinen als Thuishaven en vele concertlocaties zijn opgenomen in de vaste prijzen module van ClubTaxi.


NIEUW: JBL PartyBox
Voor de ritten van en naar het uitgaan is er nu in combinatie met een Taxibusje de JBL PartyBox beschikbaar. Handig om je eigen favoriete muziek af te spelen vanaf mobiele telefoon, of alles wat een bluetooth-verbinding maakt met dit geluidsysteem. Gebruiksaanwijzing: Verbinden zonder wachtwoord, en afspelen!

Besteltip:
Klanten die op vakantie gaan boeken de taxi doorgaans eerder dan het uitgaanspubliek. Daar is iets aan te doen.
Middernacht Een Taxi Boeken
Zoals het gezegde is: De klok slaat 12 om Middernacht. Met de datum van de nieuwe dag is 12.00 AM middernacht, 12.45 AM kwart voor 1 in de nacht, 01.00 AM 'gewoon' 1 uur in de nacht.
TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


De Live Chat is vaak handiger dan bellen.


Geen ClubTaxi besteld maar wel een taxi per direct nodig? Gebruik voor het per direct bestellen van een ClubTaxi de chat, als die beschikbaar is. Handig als er veel kabaal is, of juist als het stil moet blijven.

  • Meerdere afhaallocaties op de heenweg? Voor de planning is melding van extra stops ten tijde van de reservering noodzakelijk.
  • De ClubTaxi play list is up to date. Suggesties om van de rit wat leuks te maken blijven welkom.
  • Flesjes water zijn zonder extra kosten in de taxi aanwezig.
  • Indien mogelijk heen en terug met dezelfde ClubTaxi. Voor een goede afhaalservice in de drukte van een uitloop is herkenning van de goede taxi een voordeel.
  • Helaas, fietsen kunnen niet mee...

Toch in Amsterdam en zin in een extra uitstapje overdag?


  • Alle taxi tourtjes met ClubTaxi worden aangeboden exclusief tickets, snacks, en maaltijden.
  • Tijdens de reis zijn flesjes water in de taxi, zonder extra kosten, beschikbaar.
  • Neem de gegevens van uw voucher mee. U hoeft de voucher niet af te drukken. U kunt de voucher ook op het scherm van uw apparaat laten zien.


Terug naar de inhoud