Taxi Transfer Vliegveld En Stad - ClubTaxi
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support

Taxi Van en Naar Amsterdam Regio.

Met ClubTaxi vertrekt u in elk geval op het afgesproken tijdstip. En bij ClubTaxi is er geen tijdslimiet op het boeken van een taxi voor de goede prijs. Beschikbaar is beschikbaar. En van een taxichauffeur mag verwacht worden dat die naast wegwerkzaamheden ook de de actuele drukte op de weg kent. Eventuele 'extra' kilometers zijn bij de afgesproken ritprijs inbegrepen.


10% Korting Voor Oudere Jongeren Vanaf 65 Jaar & Ritten Van En Naar Medisch Centrum.


Taxi Transfer Van en Naar elk Nederlands Vliegveld.

ClubTaxi verbindt alle Nederlandse vliegvelden met de regio Amsterdam. Al dan niet met een retour.

Vanaf Schiphol Amsterdam Airport Schiphol biedt ClubTaxi een 'per direct' Taxiservice aan. Bestel uw taxi telefonisch, of via de chat. Voor afhalen vanaf Eindhoven en Rotterdam Airport kunt u beter minimaal 3 uur van te voren reserveren.

Direct na landing neemt de chauffeur contact met u op. U ontvangt een tekstbericht met bulletproof instructies richting meetingpoint, of de chauffeur laat weten dat hij op u wacht in de aankomsthal (Eindhoven en Rotterdam).

Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc. ClubTaxi regelt het.


Wachten is er op Schiphol Airport niet bij.

U hoeft niet op de taxi wachten. Maar laat de taxi aub niet alvast naar het meetingpoint komen, met het idee dan staat die maar vast klaar.

De aan ons, chauffeurs en passagiers, opgelegde regels op Schiphol maken dat de passagiers klaar moeten staan, en niet omgekeerd. Tenzij er sprake is van betaald parkeren uiteraard, zoals de standaard is op Rotterdam en Eindhoven Airport. Op Amsterdam Airport Schiphol beoogt onze afhaalservice afhalen zonder de parkeergarage op te zoeken.

En vandaar het vriendelijke verzoek: heeft u na landing op Amsterdam Airport Schiphol tijd nodig voor bijvoorbeeld een boodschap of een sigaretje? Communiceer die wensen met de chauffeur tijdig, zodat bij het bepalen van het tijdstip van aanrijden daar nog rekening mee gehouden kan worden.
Middernacht Een Taxi Boeken
Zoals het gezegde: De klok slaat 12 om Middernacht. Met de datum van de nieuwe dag is 12.00 AM middernacht, 12.45 AM kwart voor 1 in de nacht, 01.00 AM 'gewoon' 1 uur in de nacht.
TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Amsterdam <> Eindhoven Airport
Diemen <> Rotterdam Airport
Amstelveen <> Rotterdam Airport
Amsterdam <> Rotterdam Airport
U Reserveert Vanaf Rotterdam Of Eindhoven Airport. En Dan?
ClubTaxi neemt hoe dan ook na het versturen van de ritbevestiging nog even contact op.

Wanneer Whatsapp Contact?
Voor vertrek van vliegtuig is contact handig, ter controle van de te verwachten aankomsttijd. En uiteraard direct na landing met instructies en afstemming.
ClubTaxi Nodig Vanaf Schiphol?
Veel van de te versturen informatie deelt zich het gemakkelijkst met een berichtendienst als WhatsApp. U ontvangt een ritbevestiging op basis van beschikbaarheid. Ook al is de ritbevestiging verstrekt, de ritaanvraag zal nog gecontroleerd worden. Daartoe behoort controle op de bereikbaarheid en de communicatiemogelijkheden.
U Reserveert Staande Op Schiphol.
Zodra u telefonisch akkoord bent met de aanrijdtijd en ritprijs ontvangt u een bericht met instructies die u naar het meetingpoint helpen, plus de gps locatie van de taxi.

Aankomst Schiphol Met Reservering.
Via de informatie van Schiphol is de chauffeur op de hoogte. Uw chauffeur stuurt direct na landing een eerste bericht.
Gaat De Taxi Op Tijd Zijn?
Ga daar maar van uit. U mag al 10 minuten voor vertrek informeren of dat inderdaad zo zal zijn. Als het goed is maakt u zich voor niets ongerust. De gereserveerde taxi is binnen 10 minuten aanwezig. In het andere geval reist u met een alternatief binnen diezelfde tijd zonder extra kosten. Dat is dan al geregeld.

Eerder bellen dan 10 minuten voor vertrek heeft geen zin. Al het denkbare kan nadien nog steeds gebeuren. En niet in de gelegenheid zijn u telefonisch te woord te staan zegt niets of de taxi op tijd zal zijn. U gaat verkeerde conclusies trekken. Is uw chauffeur met een andere rit bezig, dan behoort hij de oproep te weigeren. Hij is bezig met een andere fijne rit.
Zakelijk Maar Geen Directie- of VIP-vervoer
Natuurlijk worden de meeste ritten met de taxi vanwege 'de zaak' geboekt, dat is bij ClubTaxi niet anders. Een taxi met 220V aan boord is dan ook op verzoek beschikbaar.

De aanbieding Van ClubTaxi blijft wel die van een 'bescheiden' Taxidienst. Die van de specialist in gewoon een taxi zijn. Al laat de rijstijl van de chauffeur werken op de achterbank toe. En de taxi zal ruim en comfortabel zijn.
Bestel Taxi Op Maat
In het geval passagiers uitsluitend 1 stuk handbagage elk bij zich dragen, dan is het beter bij het reserveren de bagage niet te vermelden. Al wat als handbagage tijdens een vlucht meegenomen mag worden telt in andere gevallen als 1/2 stuks bagage, met een minimum van 1.

1 bagagestuk is een koffer of een trolley met een maximale buitenmaat van 69*47*29 centimeters. Elke koffer of trolley dat groter is, dat telt voor 2.

Als 'Special Luggage' geeft u een kinderwagen, rollator, golfclubs etc op. Tel deze als 2 stuks bagage + selecteer de Box 'Special Luggage'. Omschrijf het speciale in de daarvoor bestemde ruimte van het bestelformulier.

Zeker met kinderen en huisdieren kan er geen sprake zijn van losse bagage in het passagiersdeel van de taxi. In alle gevallen behoudt de chauffeur vrij zicht op de buitenspiegels. Het niet vooraf correct opgeven van (speciale) bagage kan resulteren in annulering ter plaatse.
BTW & Declaratie
Taxidiensten zijn vrijgesteld van bepaalde voorwaarden gesteld aan een zogenoemde Btw-factuur. Het online-vervoerbewijs volstaat al voor de btw. Betaalt de passagier niet zelf, dan krijgt deze geen bon van de chauffeur mee. In alle andere gevallen natuurlijk wel. Verder beschikt u na de eerste reserveringsaanvraag over een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee kunt u alle ritgegevens nakijken en uw reserveringen beheren.
Terug naar de inhoud