Taxi Transfer Vliegveld En Stad - ClubTaxi Amsterdam
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support

Transfers Van en Naar Amsterdam & De Regio.


Met ClubTaxi vertrekt u in elk geval op het afgesproken tijdstip. En bij ClubTaxi is er geen tijdslimiet op het boeken van een taxi voor de goede prijs. Beschikbaar is beschikbaar.

Van een taxichauffeur mag verwacht worden dat die naast wegwerkzaamheden ook de de actuele drukte op de weg kent. Eventuele 'extra' kilometers zijn in de afgesproken ritprijs begrepen.Taxi Transfer Van en Naar elk Nederlands Vliegveld.


ClubTaxi verbindt alle Nederlandse vliegvelden met de regio Amstelveen en Amsterdam. Al dan niet met een retour. Vanaf Schiphol Amsterdam Airport Schiphol biedt ClubTaxi een per direct Taxiservice aan. Voor afhalen vanaf Eindhoven en Rotterdam Airport kunt u beter minimaal 3 uur van te voren reserveren. Direct na landing neemt uw chauffeur contact met u op. U ontvangt een tekstbericht met bulletproof instructies richting meetingpoint, of de chauffeur wacht u op in de aankomsthal (Eindhoven en Rotterdam). Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc. ClubTaxi regelt het.


Op de taxi wachten is er bij ClubTaxi niet bij.


U hoeft niet op de taxi wachten. Maar laat de taxi aub niet alvast naar het meetingpoint komen met het idee dan staat die maar vast klaar. Zo maken de aan ons opgelegde lokale regels op Schiphol dat de passagiers klaar moeten staan, en niet omgekeerd. Tenzij er sprake is van betaald parkeren uiteraard. Daar is op Rotterdam en Eindhoven Airport sprake van. Op Amsterdam Airport Schiphol beoogt de service afhalen zonder de parkeergarage op te zoeken. En dus ook het vriendelijke verzoek: heeft u na landing op Amsterdam Airport Schiphol tijd nodig voor bijvoorbeeld een boodschap of een sigaretje? Communiceer die wensen met de chauffeur zodat die daar bij het bepalen van het tijdstip van aanrijden nog rekening mee kan houden.
Middernacht Een Taxi Boeken
Zoals het gezegde: De klok slaat 12 om Middernacht. Met de datum van de nieuwe dag is 12.00 AM middernacht, 12.45 AM kwart voor 1 in de nacht, 01.00 AM 'gewoon' 1 uur in de nacht.
TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Amsterdam <> Eindhoven Airport
Diemen <> Rotterdam Airport
Amstelveen <> Rotterdam Airport
Amsterdam <> Rotterdam Airport
U Reserveert Vanaf Rotterdam Of Eindhoven Airport. En Dan?
ClubTaxi Neemt Contact Op.

Wanneer Eerste Whatsapp Contact?
Na Boeking. Daarna Graag Voor Vertrek Vliegtuig Ter Controle Aankomsttijd & Direct Na Landing.
ClubTaxi Nodig Vanaf Schiphol?
Beschik Over Berichtenservice Als WhatsApp, Een Reservering Met Bevestiging Waarin Uw Ritinfo Incluis 06-Chauffeur Staat & Verder Geen Zorg.
U Reserveert Vanaf Schiphol. En Dan?
ClubTaxi Neemt Contact Op.

Wanneer Eerste Whatsapp Contact?
Na Boeking & Direct Na Landing.
Gaat De Taxi Op Tijd Zijn?
Ga daar maar van uit. U mag al 10 minuten voor vertrek informeren of dat inderdaad zo zal zijn. Als het goed is maakt u zich voor niets ongerust. De gereserveerde taxi is binnen 10 minuten aanwezig. In het andere geval reist met een alternatief binnen diezelfde tijd zonder extra kosten.

Eerder bellen dan 10 minuten voor vertrek heeft geen zin. Al het denkbare kan nadien nog steeds gebeuren. En niet in de gelegenheid zijn u telefonisch te woord te staan zegt ook nog niet eens veel of de taxi op tijd zal zijn.
Zakelijk Ja, Geen Directie- of VIP-vervoer
Natuurlijk worden de meeste ritten met de taxi vanwege 'de zaak' geboekt, dat is bij ClubTaxi niet anders. Een taxi met 220V aan boord is dan ook op verzoek beschikbaar. De aanbieding Van ClubTaxi betreft wel die van een 'bescheiden' Taxidienst. Al laat de rijstijl van de chauffeur werken op de achterbank toe. En de taxi zal ruim en comfortabel zijn.
Bestel Taxi Op Maat
In het geval passagiers uitsluitend handbagage bij zich dragen is het beter bij het reserveren de bagage niet te vermelden. Al wat als handbagage tijdens een vlucht meegenomen mag worden telt in andere gevallen als 1/2 stuks bagage, met een minimum van 1.

1 bagagestuk is een koffer of een trolley met een maximale buitenmaat van 69*47*29 centimeters. Elke koffer of trolley dat groter is, dat telt voor 2.

Als 'Special Luggage' geeft u een kinderwagen, rollator, golfclubs etc op. Tel deze als 2 stuks bagage + selecteer de Box 'Special Luggage'. Omschrijf deze in  de daarvoor bestemde ruimte van het  bestelformulier.

Zeker met kinderen en huisdieren is er geen sprake van losse bagage in het passagiersdeel van de taxi, en de chauffeur houdt ten alle tijden vrij zicht op de buitenspiegels. Het niet vooraf melden van (speciale) bagage kan dus resulteren in annulering ter plaatse.
BTW & Declaratie
Taxidiensten zijn vrijgesteld van bepaalde voorwaarden gesteld aan een zogenoemde btw-factuur. Het aan u uitgereikte online-vervoerbewijs volstaat reeds voor de btw. Betaalt de passagier niet zelf dan krijgt deze geen bon van de chauffeur mee, in alle andere gevallen natuurlijk wel. Verder beschikt u na de eerste reserveringsaanvraag over een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee kunt u alle financiƫle ritgegevens nakijken en uw reserveringen beheren.
Terug naar de inhoud