ClubTaxi Amsterdam Expert In Gewoon Taxi - ClubTaxi
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Zelfstandige Chauffeurs uit de regio Amsterdam.
Taxi chauffeurs aan wie - een avondje uit in of buiten Amsterdam - begin van een vliegvakantie - of een zakelijke relatie - toe te vertrouwen is.


Als specialist in 'gewoon een taxi' van de regio is ClubTaxi 24/7 in staat op het afgesproken tijdstip te laten vertrekken, met de afgesproken taxi. Een bij ClubTaxi aangesloten chauffeur is in het bezit alle noodzakelijke vergunningen. Die is daarnaast in het bezit van de Amsterdamse ontheffing voor tram- en lijnbusbaan. Is er sprake van een speciale gelegenheid als een bruiloft of anders? Laat het weten. Dan past de gewone taxi zich naar de mogelijkheden aan. Met een wasstraat, stropdas of simpel met inplannen van de bijpassende taxi.

Gewoon Vast Taxi Tarief voor Elke Gewone Taxi Rit.
Afspraak is afspraak mits er geen sprake is van niet vooraf gemelde wachttijden, tussenstopts etc. De afspraak met ClubTaxi betreft personenvervoer, niet die van een verhuisdienst. De passagier kan er op rekenen dat hij of zij ook niet als pakketje zal worden bezorgd.

U begrijpt net als uw Chauffeur het redelijke.

VEILIGHEID
Veilig rijden met ClubTaxi: Met de huidige RVIM Richtlijn is het gebruik van een mondkapje in de taxi verplicht, bij twee of meer passagiers. Kiest u voor het dragen van een mondkapje, dan zal de chauffeur die keuze volgen.

Hygiëne Protocol

Voor uw chauffeur verandert er verder niet veel gedurend bijvoorbeel een griep-seizoen. Die let altijd op zich zelf, en de passagier. Deurlijsten, handgrepen, zitvlakken, hoofdsteunen en zo verder worden alle dagen regelmatig gereinigd. In aanvulling op de gebruikelijke maatregelen, ter geruststelling en deels uit voorzorg, vragen wij ieders medewerking. Wat u kunt doen is wel bekend. Gebruik desinfecterende handgel, die vindt u ook op de achterbank. Hygiënedoekjes zijn ook voorhanden.

Passagiers (uit het buitenland) die Amsterdam bezoeken wordt aangeraden de in de eigen woonplaats geldende Richtlijnen in acht te blijven nemen, in het geval die 'strenger' zijn.

Specifiek voor het taxivervoer kunt u ook nog aan het volgende denken:
  • Betaal u niet on-line? Het pinapparaat wordt na elk gebruik gereinigd.
  • Helpt de chauffeur u met in- en uitstappen? Dan hoeft u de handgrepen ook niet te gebruiken.
  • Gooi afval op de vloer van de taxi.
  • Bent u verkouden? Geen paniek. Maar ter bescherming van de volgende passagier meldt het vooraf bij de chauffeur. Die heeft zakdoekjes en andere middelen beschikbaar.
  • Mondkapje niet bij u? Voor maximaal 1 Euro per stuk zijn die verkrijgbaar bij de chauffeur.


Taxi met Kinderzitje en Zitverhoger

U kunt bij ClubTaxi zonder extra kosten een kinderzitje of zitverhoger reserveren. Het is wettelijk geregeld dat kinderen in de taxi onverplicht in een kinderzitje vervoert worden. ClubTaxi moet zich in ieder geval houden aan de regel dat voor iedere passagier er een volwaardige zitplaats beschikbaar is. Die regel is er ook voor een baby die in een reiswieg op schoot meegaat.

In alle gevallen dat er sprake is van 'Special Luggage', zoals een kinderwagen, en u bedient de ritprijscalculator volgens de instructies voor u en uw familie; dan zal de ritprijscalculator u een taxibusje aanbieden. Een taxibusje is duurder dan een stationwagon of sedan. Mocht blijken dat de bagage op een verantwoordelijke wijze in een modale stationwagon past, dan zal de ritprijs naar beneden worden bijgesteld. In het prijsvoorstel dat u ontvangt zit niet een verkapte opslag voor het kinderzitjeopgesloten.

Dus reserveer s.v.p. niet een te kleine taxi, daar is geen reden voor. Bij veilig taxivervoer reist bagage gescheiden van passagiers, zeker met kleine kinderen erbij. Een wiel van de kinderwagen voor de buitenspiegel betekent dat de bagage niet in de taxi past, en niet dat het gemakkelijk past.


Huisdieren
Huisdieren zijn mits aangekondigd geen probleem. Elk huisdier telt als 1 passagier bij het selecteren van de benodigde taxi. ClubTaxi vervoert niet de kennel van een huisdier. Dit beleid sluit een bepaald soort van klandizie uit. Maar het is als voorbeeld uiteraard niet de bedoeling om niet behulpzaam te zijn bij een verhuizing van of naar de regio Amsterdam, of een bezoek aan de dierenarts te frustreren. Neem gerust contact op.Privacy & AVG
Om reden van het beschermen van uw privacy worden persoonsgegevens maximaal na 3 maanden inactiviteit uit de centrale database van ClubTaxi verwijderd.


Heeft u het voorbije jaar met ClubTaxi een rit gereden en werd uw account verwijderd? Dan kunt u zich als vaste klant melden in de chat (wanneer beschikbaar) of anders per contactformulier of telefoon om uw klantenkorting in ontvangst te nemen.
Blijf verbonden
Alle ritaanvragen worden bij ClubTaxi door een operator verwerkt. Een bevestiging is ook echt een bevestiging van een operator. En daarom is het na de ritcalculatie en het verzenden van het aanvraagformulier van belang de verbinding met het internet niet te verbreken. Wacht op ontvangst van de ritbevestiging voordat u de internetverbinding verbreekt. Vervolgens controleert u de bevestiging goed.

Online ritaanvragen worden meestal binnen 1 minuut afgehandeld.

Achtergelaten Voorwerpen
Na een rit wordt de taxi nagekeken op achtergelaten voorwerpen. Het kan zijn dat deze bij eerste inspectie niet worden aangetroffen. Daarom is het van belang dat u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt. Ook buiten kantooruren. Voordat een ander er met uw bezit vandoor gaat.


Achtergelaten is nog niet verloren.
Terug naar de inhoud