Taxi Festival En Concert - ClubTaxi Amsterdam
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support

ClubTaxi de Taxi voor Festival of Concert.


Taxi tarieven voor een straattaxi of op locatie van een festival of concert vallen niet vaak mee. Een taxi of taxibusje reserveren is daarom al een goed idee. Een ClubTaxi reserveren voor in de provincie is even simpel als voor vertrek vanaf Amsterdam. En al proberen organisaties van vooral grote festivals rond Amsterdam het zelf een taxi organiseren niet aan te moedigen. Er zijn meestal wel afhaalplekken aangewezen voor bestelde taxi's. En anders is de taxi te vinden met een locatie van Maps.

ClubTaxi haalt ook op vanaf buurten als Leidseplein en Rembrandtplein. Met behulp van Maps vinden taxichauffeur en passagier(s) elkaar wel.

Festivalterreinen als Thuishaven en velen concertlocaties zijn opgenomen in de vaste prijzen module van ClubTaxi.

Taxi aanbiedingen als voor Amsterdam Kaatsheuvel 150 Euro


In de prijzen module van ClubTaxi zijn genoeg taxi aanbiedingen opgenomen. Zoals de taxi aanbieding voor Amsterdam naar Kaatsheuvel of Kaatsheuvel naar Amsterdam, maximaal 7 passagiers voor 150 Euro. Zo is er ook een taxi aanbieding voor Amsterdam Biddinghuizen.

De Live Chat is vaak handiger dan bellen.


Geen ClubTaxi besteld maar wel een taxi per direct nodig?
Gebruik voor het per direct bestellen van een ClubTaxi de chat als die beschikbaar is. Handig als er veel kabaal is of juist als het stil moet blijven.

  • Meerdere afhaallocaties op de heenweg? Voor de planning is melding van extra stops ten tijde van de reservering noodzakelijk.
  • De ClubTaxi play list is up to date. Suggesties om van de rit wat leuks te maken blijven welkom.
  • Flesjes water zijn zonder extra kosten in de taxi aanwezig.
  • Indien mogelijk heen en terug met dezelfde ClubTaxi. Voor een goede afhaalservice in de drukte van een uitloop is herkenning van de goede taxi een voordeel.
  • Helaas, fietsen kunnen niet mee...

Toch in Amsterdam en zin in een extra uitstapje overdag?


  • Alle taxi tours met ClubTaxi worden aangeboden exclusief tickets snacks en maaltijden.
  • Tijdens de reis is gebotteld water in de taxi zonder extra kosten beschikbaar.
  • Neem indien mogelijk de gegevens van uw voucher mee. U hoeft de voucher niet af te drukken. U kunt de voucher op het scherm van uw apparaat laten zien. Of anders noteer de reserveringsreferentie om die aan de taxichauffeur te tonen voordat de tour begint.


Op Taxi Tour Met ClubTaxi

Voor het uitgaan of afspraak nog tijd voor een uitstapje, heeft u de hele dag de tijd? Overweeg dan eens een dag samen te stellen met behulp van een betrouwbare vervoersdienst. Bijvoorbeeld: neem een overtocht met de veerdienst van Volendam naar Marken. Om dan vanaf Marken met de taxi terug opgepikt te worden.


Inspiratie nodig? Kijk op de webstek van de stadsfotograaf van Amsterdam Thomas Schlijper. Bekijk beelden van plekken in en rond Amsterdam. Over de Gouden Eeuw Toen en Nu.

Terug naar de inhoud