Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar het beste taxi tarief, maar niet op de route Amstelveen van en naar Lisse?

Taxi Amstelveen Naar Lisse


Met een vast tarief van circa 52 Euro staat u vanuit Amstelveen met de taxi en 4 passagiers in Lisse. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 5 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Lisse helpt de lokale kennis van de chauffeur uit de regio met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Lisse Naar Amstelveen


De taxi naar Amstelveen vanuit Lisse is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van circa 52 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Lisse in Amstelveen. Met maximaal 7 passagiers met een Taxi Bus bedraagt de ritprijs circa 57 Euro.

Ook op de terugweg met de taxi naar Lisse vanuit Amstelveen? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Dal-Urenkorting Maximaal 10% 08.00AM-22.00PM.
Terug naar de inhoud