Taxi Amstelveen - ClubTaxi Amsterdam
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
ClubTaxi vervoert met Sedan voor maximaal 4 passagiers
ClubTaxi vervoert met Stationwagon voor meer bagage
ClubTaxi vervoert met Vito

In Amstelveen een taxi of taxibusje reserveren?


Goed werk, en welkom bij ClubTaxi! De service waar de taxi's ruim en schoon zijn. En de taxi service die beschikt over taxi's geschikt voor maximaal 7 passagiers voor niet veel meer dan een sedan.
 
Alle met de ritprijscalculator afgegeven ritprijzen zijn op basis van de taxi naar keuze voor een vast tarief voor elke taxirit. Afspraak is afspraak bij elke rit. Daar hoort op tijd vertrekken bij.

Een rit met ClubTaxi begint of eindigt in de regio van Amstelveen en Schiphol. Vanuit dat werkgebied bedient ClubTaxi elk Nederlands vliegveld en stad, net als andere Nederlandse bestemmingen als een festival of concert. Al dan niet als retour. U reist in een comfortabele auto met een vertrouwd gezicht. Een ClubTaxi zit gewoon goed. Er is keuze uit drie verschillende soorten taxi's (Sedan Station en Taxibusje). U betaalt met kaart of contant in de taxi of u reist naar keuze prepaid. Online betalen mag maar is niet verplicht. Online betalen is wel handig als u een rit voor iemand anders wilt betalen. ClubTaxi is beter met service.Kinderzitje en zitverhogers zijn zonder extra kosten beschikbaar. Geen surprises, de kleine extra's zijn standaard.

Ik wil een ClubTaxi bestellen.


Het werkt simpel. U dient een aanvraag in met de prijscalculator. Direct daarna ontvangt u een bevestiging.

De ritbevestiging bevat info over de rit en de taxi.
U ontvangt naast de gegevens van de toegewezen taxi ook de gegevens van de chauffeur. Zo nodig ontvangt u een update van de bevestiging.

Van ClubTaxi zien u namelijk graag terug voor weer een fijne rit!


Request Modus
In het geval het op een bepaald tijdstip te druk is voor geautomatiseerde planning dan geeft de calculator voor dat tijdstip geen prijsopgaaf. U kunt dan de ritprijs berekenen door een dag te selecteren verder in de toekomst. Gebruik wel dezelfde dag van de week en het zelfde tijdstip. Vervolgens kunt u dan alsnog een ritaanvraag indienen met een goede kans op acceptatie. U kunt ter voorkoming van administratieve rompslomp alleen niet vooruit betalen. Vandaar dat de prijs niet gegeven werd. De centralist van dienst neemt na ontvangst van uw ritaanvraag (zonder prijsopgaaf) zo snel als mogelijk contact met u op voor het maken van de afspraak.

Taxi Aanbieding


Van de calculator afwijkende prijsvoorstellen zijn maximaal 2 uur geldig tenzij anders is afgesproken. Verlenging van deze bedenktijd is niet altijd mogelijk.


Kernbegrip binnen de dienstverlening van ClubTaxi blijft het afgesproken tijdstip van vertrek. En dat is bij een speciale aanbieding vanzelfsprekend niet anders!

Bestaande Klant?
Nieuwe Reservering en Beheer

Heeft u al eerder een ClubTaxi gereserveerd dan bent u in het bezit van een gebruiker-ID en een wachtwoord. U kunt dan rechtstreeks naar uw overzicht, druk op het logo hieronder.


Gebruiker-ID
Treft u aan in iedere email betreffende een reservering en bestaat uit een kleine letter c en 5 cijfers als c71700

Wachtwoord
Die wordt bij de eerste ritaanvraag verstrekt en bestaat uit een serie cijfers en letters als 80XYZAB

Chat Policy

Geen prompte reactie? Soms vergeten we off-line te gaan. Laat een telefoonnummer achter of bel.

+3120 2040400
Terug naar de inhoud