Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op de route Amsterdam van en naar Castricum?
Sorry, this Page is not in English

You may want to read the translation of the general information published within the menu of this site.

Taxi Amsterdam Naar Castricum


Met een vast tarief van circa 60 Euro staat u vanuit Amsterdam met de taxi en 4 passagiers in Castricum. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 10 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Castricum helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden met een 4 persoons taxi:
  • vanuit Slotervaart 55 Euro
  • vanuit Noord 50 Euro
  • vanuit Amsterdam Zuidoost 65 Euro
  • vanuit Ijburg 60 Euro
  • vanuit Portsmuiden 50 Euro

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Castricum Naar Amsterdam


De taxi naar Amsterdam vanuit Castricum is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van circa 60 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Castricum in Amsterdam. Met een Taxi Bus geschikt voor maximaal 7 passagiers bedraagt de ritprijs circa 70 Euro.

Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden met een 4 persoons taxi:
  • naar Slotervaart 55 Euro
  • naar Noord 50 Euro
  • naar Amsterdam Zuidoost 65 Euro
  • naar Ijburg 60 Euro
  • naar Portsmuiden 50 Euro

Ook op de terugweg met de taxi naar Castricum vanuit Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Terug naar de inhoud