Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op de route Amsterdam van en naar Enkhuizen?
Sorry, this Page is not in English

You may want to read the translation of the general information published within the menu of this site.

Taxi Amsterdam Naar Enkhuizen


Met een vast tarief van circa 85 Euro staat u vanuit Amsterdam met de taxi en 4 passagiers in Enkhuizen. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 10 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Enkhuizen helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden met een 4 persoons taxi:
  • vanuit Slotervaart 85 Euro
  • vanuit Noord 80 Euro
  • vanuit Amsterdam Zuidoost 90 Euro
  • vanuit Ijburg 85 Euro
  • vanuit Portsmuiden 85 Euro

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Enkhuizen Naar Amsterdam


De taxi naar Amsterdam vanuit Enkhuizen is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van 85 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Enkhuizen in Amsterdam. Met een Taxi Bus geschikt voor maximaal 7 passagiers bedraagt de ritprijs 95 Euro.

Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden met een 4 persoons taxi:
  • naar Slotervaart 85 Euro
  • naar Noord 80 Euro
  • naar Amsterdam Zuidoost 90 Euro
  • naar Ijburg 85 Euro
  • naar Portsmuiden 85 Euro

Ook op de terugweg met de taxi naar Enkhuizen vanuit Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Terug naar de inhoud