Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op de route Amsterdam van en naar Giethoorn?
Sorry, this Page is not in English

You may want to read the translation of the general information published within the menu of this site.

Taxi Amsterdam Naar Giethoorn


Met een vast tarief van 150 Euro staat u vanuit Amsterdam met de taxi en maximaal 7 passagiers in Giethoorn. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor hetzelfde tarief als dat voor een Sedan. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit, en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Giethoorn helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed.

De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Giethoorn Naar Amsterdam


De taxi naar Amsterdam vanaf Giethoorn is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van 150 Euro staat u met maximaal 7 passagiers vanaf Giethoorn in Amsterdam, met een Taxi of Taxi Bus dezelfde prijs!

Ook op de terugweg met de taxi naar Giethoorn vanaf Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Terug naar de inhoud