Transfer Vliegveld En Stad - ClubTaxi Amsterdam
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support

Taxi Transfers Van en Naar Amsterdam.

Met ClubTaxi vertrekt u in elk geval op het afgesproken tijdstip. En bij ClubTaxi is er geen tijdslimiet op het boeken van een taxi voor de goede prijs. Beschikbaar is beschikbaar. Er is wel een dagelijkse piek tussen 04.00 en 07.00 in de ochtend. Vertrekt u op die uren is tijdig reserveren aan te bevelen.

Van een taxichauffeur mag verwacht worden dat die naast wegwerkzaamheden ook de de actuele drukte op de weg kent. En om bijvoorbeeld te voorkomen dat u in een file voor de tunnels voor Schiphol zou stranden mijden wij de A4 indien nodig. De 'extra' kilometers zijn dan in de afgesproken ritprijs begrepen.Taxi Transfer Van en Naar elk Nederlands Vliegveld.


ClubTaxi verbindt alle Nederlandse vliegvelden met de regio Amstelveen en Amsterdam. Al dan niet met een retour. Maar alleen vanaf Schiphol Amsterdam Airport biedt ClubTaxi een per direct taxi service aan. Voor afhalen vanaf Eindhoven en Rotterdam Airport kunt u beter minimaal 3 uur van te voren reserveren. Direct na landing neemt uw chauffeur contact met u op. U ontvangt een tekstbericht met bulletproof instructies richting meetingpoint, of de chauffeur wacht u op in de aankomsthal (Eindhoven en Rotterdam). Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc. ClubTaxi regelt het.


Op de taxi wachten is er bij ClubTaxi niet bij.


Laat de taxi aub niet alvast naar het meetingpoint komen met het idee dan staat die maar vast klaar. Dus heeft u na landing tijd nodig voor bijvoorbeeld een boodschap of een sigaretje? Communiceer die wensen met de chauffeur zodat die daar bij het aanrijden nog rekening mee kan houden.
Praktisch & Zakelijk

Taxi Stedendeals Vanaf Amsterdam en Amstelveen


Taxi kosten berekenen en zien dat het taxi tarief best meevalt. Dat is ook ClubTaxi. Veel steden zijn opgenomen als zone in de vaste-prijzen-module van ClubTaxi.


Betaal in de taxi met kaart of contant of betaal online en reis prepaid. Uw taxichauffeur gaat goed gekleed op pad met een schone taxi.

Wilt u zeker zijn van pak en stropdas geef dat dan bij de reservering als opmerking aan.
Met Sedan Van Centrum Naar Centrum Circa Prijs

RITPRIJZEN TAXI VAN OF NAAR AMSTERDAM voor toepassing Klantenkorting en/of Kortingscode
Taxi Amsterdam naar Alkmaar 63 Euro  naar Amersfoort 78 Euro naar Arnhem 135 Euro naar Den Bosch 124 Euro naar Den haag 94 Euro naar Eindhoven 170 Euro naar Haarlem 45 Euro naar Hilversum 52 Euro naar Leiden 68 Euro naar Lelystad 85 Euro naar Rotterdam 113 Euro naar Utrecht 66 Euro.

RITPRIJZEN TAXI VAN OF NAAR AMSTELVEEN voor toepassing Klantenkorting en/of Kortingscode
Taxi Amstelveen naar Alkmaar 72 Euro  naar Amersfoort  83 Euro naar Arnhem 134 Euro naar Den Bosch 116 Euro naar Den haag 80 Euro naar Eindhoven 163 Euro naar Haarlem 35 Euro naar Hilversum 45 Euro naar Leiden 57 Euro naar Lelystad 90 Euro naar Rotterdam 102 Euro naar Utrecht 58 Euro.


Terug naar de inhoud