Taxi Transfer Vliegveld En Stad - ClubTaxi Amsterdam
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support

Transfers Van en Naar Amsterdam & Amstelveen.


Met ClubTaxi vertrekt u in elk geval op het afgesproken tijdstip. En bij ClubTaxi is er geen tijdslimiet op het boeken van een taxi voor de goede prijs. Beschikbaar is beschikbaar. Er is wel een dagelijkse piek tussen 04.00 en 07.00 in de ochtend. Vertrekt u op die uren is tijdig reserveren aan te bevelen.

Van een taxichauffeur mag verwacht worden dat die naast wegwerkzaamheden ook de de actuele drukte op de weg kent. Eventuele 'extra' kilometers zijn in de afgesproken ritprijs begrepen.Taxi Transfer Van en Naar elk Nederlands Vliegveld.


ClubTaxi verbindt alle Nederlandse vliegvelden met de regio Amstelveen en Amsterdam. Al dan niet met een retour. Vanaf Schiphol Amsterdam Airport Schiphol biedt ClubTaxi een per direct Taxiservice aan. Voor afhalen vanaf Eindhoven en Rotterdam Airport kunt u beter minimaal 3 uur van te voren reserveren. Direct na landing neemt uw chauffeur contact met u op. U ontvangt een tekstbericht met bulletproof instructies richting meetingpoint, of de chauffeur wacht u op in de aankomsthal (Eindhoven en Rotterdam). Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc. ClubTaxi regelt het.


Op de taxi wachten is er bij ClubTaxi niet bij.


U hoeft niet op de taxi wachten. Maar laat de taxi aub niet alvast naar het meetingpoint komen met het idee dan staat die maar vast klaar. De aan ons opgelegde lokale regel is gebruikelijk dat u klaar moet staan, en niet omgekeerd. Tenzij er sprake is van betaald parkeren uiteraard. Daar is op Rotterdam en Eindhoven Airport sprake van. Op Amsterdam Airport Schiphol beoogt de service afhalen zonder de parkeergarage op te zoeken. En dus ook het vriendelijke verzoek: heeft u na landing op Amsterdam Airport Schiphol tijd nodig voor bijvoorbeeld een boodschap of een sigaretje? Communiceer die wensen met de chauffeur zodat die daar bij het bepalen van tijdstip van aanrijden nog rekening mee kan houden.
Bagage & Zakelijk

Taxi Stedendeals Vanaf Amsterdam en Amstelveen


Taxi kosten berekenen en zien dat het taxi tarief best meevalt. Dat is ook ClubTaxi. Veel steden zijn opgenomen als zone in de vaste-prijzen-module van ClubTaxi.


Betaal in de taxi met kaart of contant of betaal online en reis prepaid. Uw taxichauffeur gaat goed gekleed op pad met een schone taxi.

Wilt u zeker zijn van pak en stropdas geef dat dan bij de reservering als opmerking aan.
Terug naar de inhoud