Taxi Transfer Amstelveen Schiphol - ClubTaxi Amsterdam
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support

Transfer Taxi & Taxibusje Amstelveen - Luchthaven Schiphol


Een transfer met een Taxi of een Taxibusje van Amstelveen naar Luchthaven Schiphol is met ClubTaxi goed geregeld. Of u nu op vakantie gaat of aan zakelijke reis begint, het is ClubTaxi net zo goed toevertrouwd. Reserveer een Sedan Station of Taxibusje en uw taxirit vertrekt in elk geval op tijd.

Op Basis Van Sedan, 4 personen, 2 Bagagestukken Of 4 Stuks Handbagage
  • Amstelveen Stadshart <> Schiphol v.a. 27 Euro
  • Bovenkerk <> Schiphol v.a. 27 Euro
  • Ouderkerk aan de Amstel <> Schiphol v.a. 30 Euro

De met het webformulier uitgerekende ritprijs is een vast taxi tarief. U kunt na acceptatie er voor kiezen om online te betalen, bijvoorbeeld met Ideal of Credit Card. Het is geen probleem als u in de taxi wilt betalen. Betalen in de taxi aan de chauffeur kan ook met Credit Card, met PIN of contant geld.

Een Taxibusje van ClubTaxi is geschikt voor personenvervoer met maximaal 7 passagiers. Ook met een Taxibusje van XL formaat is het oppassen dat de bagage op een veilige manier mee kan. Dat de bagage mee kan is natuurlijk ook belangrijk als u op basis van een Sedan of Station reist. Heeft u daarover twijfel lees dan eerst over bagage. Komt u er niet uit neem dan contact met ons op.


Heeft u bijzondere bagage als een of meerdere golfsets, een kinderwagen of rollator dan geeft u dat bij de reservering aan. U plaatst een opmerking bij de aanvraag om bijzonderheden te beschrijven, wanneer nodig met afmetingen. Lees meer over reizen met een huisdier.


Een kinderzitje of boosterzitje (zitverhoger) is zonder extra kosten beschikbaar, mits aangegeven bij de reservering.

24/7  taxi vervoer vanaf Luchthaven Schiphol.


Voor een reservering van een taxi vanaf Luchthaven Schiphol naar Amstelveen bent u ook last minute bij ClubTaxi op het goede adres. Handig als u onverwacht midden in de nacht aankomt en toch zonder vervoer zit. ClubTaxi is op 'steenworp' afstand van Schiphol gevestigd. Daarmee is 24/7 een taxi voor vertrek vanaf Luchthaven Schiphol te organiseren. En voor de prijs maakt het niet uit. Zolang of zodra er een taxi beschikbaar is reist u voor het op dat moment gangbare tarief.

Direct na landing op Luchthaven Schiphol ontvangt u een tekstbericht. Aan de hand van de dan actuele informatie over uw aankomst zullen de instructies u naar uw taxi begeleiden. De taxi staat klaar voor het vervolg van de reis.


Terug naar de inhoud