Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar het beste taxi tarief, maar niet op route Landsmeer van en naar Schiphol?

Taxi Landsmeer Naar Luchthaven Schiphol


Met een vast tarief van 40 Euro staat u vanuit Landsmeer met de taxi en 4 passagiers bij de Vertrekhal van Luchthaven Schiphol. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 5 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Landsmeer helpt de lokale kennis van de chauffeur met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Luchthaven Schiphol Naar Landsmeer


De taxi naar Landsmeer vanuit Luchthaven Schiphol is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van 40 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Luchthaven Schiphol in Landsmeer. Voor maximaal 7 passagiers met een Taxi Bus bedraagt het vaste tarief 45 Euro.

Ook op de heenweg met de taxi naar Luchthaven Schiphol vanuit Landsmeer? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Terug naar de inhoud