Taxi Amsterdam Schiphol - ClubTaxi
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
+3120-2040400
+3120-2040400
Ga naar de inhoud
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van 10% Korting Voor Personen vanaf 65 Jaar, en voor Ritten naar, en vanaf een Medisch Centrum. Betaal niet on-line, de korting wordt met u in de taxi verrekend. U kunt pinnen, en met contant betalen. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet voor een rit Amsterdam naar Schiphol?

Taxi Amsterdam Naar Schiphol Airport


Een transfer met een Taxi of een Taxibus van Amsterdam naar Schiphol Airport is met ClubTaxi vanaf 25 Euro goed geregeld. Of u nu op vakantie gaat of aan zakelijke reis begint, het is ClubTaxi net zo goed toevertrouwd. Reserveer een Sedan Station of Taxibus en uw taxirit vertrekt in elk geval op tijd.

Op Basis Van Sedan, 4 Passagiers, 2 Bagagestukken
  • Van en naar Amsterdam Centrum 35 Euro
  • Van en naar Amsterdam Nieuw-West 25 Euro
  • Van en naar Amsterdam Noord 40 Euro
  • Van en naar Amsterdam Oost 30 Euro
  • Van en naar Amsterdam West 30 Euro
  • Van en naar Amsterdam Zuid 30 Euro
  • Van en naar Amsterdam ArenA 30 Euro

Taxi Bus, 6 Passagiers & 6 Bagagestukken Voor De Prijs Van Een Sedan

De met het webformulier uitgerekende ritprijs is een vast taxi tarief. U kunt na acceptatie er voor kiezen om online te betalen, bijvoorbeeld met Ideal of Credit Card. Het is geen probleem als u in de taxi wilt betalen. Betalen in de taxi aan de chauffeur kan ook met Credit Card, met PIN of contant geld.

Een Taxibus van ClubTaxi is geschikt voor personenvervoer met maximaal 6 passagiers. Ook met een Taxibus van XL formaat is het oppassen dat de bagage op een veilige manier mee kan. Dat de bagage mee kan is natuurlijk ook belangrijk als u met een Sedan reist. Heeft u daarover twijfel lees dan eerst over bagage. Komt u er niet uit neem dan contact met ons op.


TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.

24/7 Airport Taxi Vanaf Schiphol Airport.

Voor een last minute reservering van een taxi vanaf Schiphol Airport bent u ook bij ClubTaxi op het goede adres. Handig als u onverwacht midden in de nacht aankomt. ClubTaxi is op 'steenworp' afstand van Schiphol Airport gevestigd. Daarmee is 24/7 een taxi vanaf Schiphol Airport te bestellen. En voor de prijs maakt het niet uit. Als er een taxi beschikbaar is, dan reist u voor het op dat moment gangbare tarief.

Direct na landing, of na bestellen op Schiphol Airport ontvangt u een tekstbericht. Op basis van de actuele informatie zullen de instructies u naar uw taxi begeleiden. De taxi staat klaar voor het vervolg van uw reis.
ClubTaxi
Waregemstraat 18
1066TL  Amsterdam
© 2016-2021
Terug naar de inhoud