Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op de route Amsterdam van en naar Aalsmeer?
COVID-19
COVID-19 en rijden met ClubTaxi: Met de huidige Richtlijn kunnen we alleen nog ritten uitvoeren in een minibusje, met maximaal 2 passagiers. U krijgt zonder extra kosten een mondkapje van uw chauffeur. Alleen het gebruik van de achterbank is toegestaan. De aanbevelingen van het RIVM worden in acht genomen.

Taxi Amsterdam Naar Aalsmeer


Met een vast tarief van circa 52 Euro staat u vanuit Amsterdam met de taxi en 4 passagiers in Aalsmeer. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van circa 5 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Aalsmeer helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden met een 4 persoons taxi:

 • vanuit Slotervaart 37 Euro
 • vanuit Noord 57 Euro
 • vanuit Arena Boulevard 42 Euro
 • vanuit Ijburg 47 Euro
 • vanuit Leidseplein 52 Euro

 • Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

  U Zoekt Een Gewone Taxi?
  ClubTaxi is Specialist in 'Gewone Taxi's'. Gewoon is: Dag en Nacht Service Afspraak is Afspraak ✅ Vast Tarief ✅ Online Prepaid Of in Taxi Betalen ✅ Met Kaart Of Contant ✅ Bewaken Reisplan Op Tijd Vertrekken ✅ Vlot & Veilig Op Weg ✅ Ruimte Voor Passagier & Bagage ✅ Water & Snoepje

  Ook niet Ongewoon op Aanvraag: 220V 🆓 Kinderzitje of Booster 🆓

  TIP voor gebruik Bestelformulier

  Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


  ClubTaxi Nodig Vanuit Uitgaansgebied?
  Reserveren Zonder Exact Adres. Beschik Over Berichtenservice Als WhatsApp, Een Reservering Met Bevestiging Waarin Uw Ritinfo Incluis 06-Chauffeur Staat & Verder Geen Zorg.

  Met Behulp Van Een GoogleMap En GPS Gaat U De Taxi Vinden. Nog Nooit Gedaan? Geen zorg, Dat Leggen We Dan Uit.

  Taxi Aalsmeer Naar Amsterdam


  De taxi naar Amsterdam vanuit Aalsmeer is met een reservering goed geregeld.

  Met een vast tarief van circa 52 Euro stapt u met maximaal 4 passagiers vanuit Aalsmeer bij het Centraal Station Amsterdam uit. Met een Taxi Bus geschikt voor maximaal 7 passagiers bedraagt de ritprijs circa 57 Euro.

  Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden met een 4 persoons taxi:

  • naar Slotervaart 37 Euro
  • naar Noord 57 Euro
  • naar Arena Boulevard 42 Euro
  • naar Ijburg 47 Euro
  • naar Leidseplein 52 Euro

  Ook op de terugweg met de taxi naar Aalsmeer vanuit Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


  Dal-Urenkorting Maximaal 10% 08.00AM-22.00PM.

  Wanneer 1e Contact Voor Vertrek?
  Op Initiatief Chauffeur In Elk Geval Minuten Voor Het Afgesproken Tijdstip.

  Reageren Op Ontvangen Tekstberichten Kan De Chauffeur Vaak Niet Direct. Het Verzoek Is Om Dan Niet Te Bellen Maar Een Reactie Tijd Te Gunnen Als Dat Kan.
  Terug naar de inhoud